Közlekedés

Már a tetőről is mérik a gyorshajtókat?

Van benne valami furcsa.

2018.11.08 13:46ma.hu

A Pesten Hallottam Facebook-csoportba töltötték fel reggel ezt a fotót (amit azóta már töröltek), miszerint Budán az Alkotás úton már a tetőről is mérik az autók sebességét. Többen írták, hogy itt egy cég működik, akinek a termékei láthatóak kihelyezve. Sokak szerint ezek működnek is, így tesztelik őket, és szerencsére ez alapján nem büntethetnek. Egy a bibi, hogy akik napi rendszerességgel járnak arra, szintén azt írták, hogy a sebességmérő és a kamerák valóban ott szoktak lenni, no de kezelőszemélyzetet még sosem láttak mellettük...

Pesten Hallottam Facebook-csoport


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.