Közlekedés

Forgalomkorlátozás az M3-as autópályán Mogyoródnál

Kedden forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Mogyoródnál, mert forgalomfigyelőkamera-oszlopot állítanak.

2018.10.29 21:30MTI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében azt írták, az érintett szakaszon október 30-án 10 és 15 óra között váltakozva egy sávra szűkül az autópálya. A munkaterület mellett 60 kilométer per órás sebességkorlátozást is bevezetnek - tették hozzá.

Mivel a munkálatok idején hosszabb menetidővel kell számolni, indulás előtt érdemes tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről az Útinform szolgálatnál a +36 1 336 2400-ás telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.