Közelekedjenek óvatosan

Korlátozzák a forgalmat éjszakánként az Erzsébet híd pesti hídfőjében

A hídfőhöz közel a szakemberek a dilatációs szerkezeteket javítják.

2018.10.20 22:12MTI

Jövő szerdán forgalomkorlátozás lép életbe Budapesten az Erzsébet híd pesti hídfőjében felújítási munkálatok miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A hídfőhöz közel a szakemberek a dilatációs szerkezeteket javítják, ezért október 24-től november 15-ig este 10 és reggel 5 óra között Buda felé csak egy forgalmi sávon lehet majd közlekedni.

A nappali időszakban a jelenlegi, távhővezeték-építés miatt kialakított forgalomkorlátozáshoz kapcsolódva a munkaterület mellett Buda irányában két forgalmi sávot jelölnek ki. A munkálatok a Budáról Pest felé tartó forgalmat a jelenlegi korlátozásnál nagyobb mértékben nem érintik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.