Közlekedés

Telibe kapott a Lamborghini egy autót, a sofőr egy luxus Mercivel lépett le - videó

Mintha a Grand Theft Auto egyik sikertelen küldetése lenne...

2018.10.13 09:30ma.hu

Miamiban történt az eset, amiben egy Lamborghini vezetője a piros lámpánál csapódott bele egy pickup teherautó hátuljába. A vezető gyanúsan elég zavarnak tűnt, amikor kiszállt a járműből. Úgy tűnt, mintha elmenekülne, de nem teljesen, mert hirtelen érkezett egy luxuskategóriás Mercedes-Benz S-osztály. A fickó hipp-hopp bepattant a luxusautóba és nagy tempóval elhajtottak. A Ford vezetője, aki vétlen volt a balesetben meg csak pislogni tudott a történteken. De volt annyi lélekjelenléte, hogy megjegyezte a Merci rendszámát - írta a hvg.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.