Közlekedés

Óvatosan az M3-ason hétfőn

Geofizikai mérések miatt több órás forgalomkorlátozás lesz hétfőn az M3-as autópályán, mindkét irányban.

2018.10.08 06:23ma.hu

A halászaranyosi pihenőnél hétfőn néhány órás forgalomkorlátozásra kell számítani geofizikai mérések miatt az M3-as autópályán - tudta meg az InfoRádió Pécsi Norberttől, a Magyar Közút kommunikációs vezetőjétől.

"Burkolatfelmérési munkálatokat végzünk, ezeket pedig csak bizonyos korlátozások mellett lehet megtenni" - fogalmazott a szóvivő.

A szóban forgó hely a 76-os kilométerkőnél található, a korlátozás pedig mindkét oldalt érinti, reggel 8 és 16 óra között. A forgalom mindkét irányban egy-egy sávra szűkül, és 60 km/órás sebességkorlátozásra is számítani kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.