Közlekedés

Új forgalmi rend az M0-ás déli szakaszán

Az autósok fokozott figyelmét kérik.

2018.09.19 09:25MTI

Az eddigi kettő helyett három sávon halad a forgalom az M0-s autóút déli szakaszán, a Hárosi Duna-hídon az M1-es autópálya irányába, a Soroksári Duna-híd felé pedig nyújtott gyorsítósávok segítik a közlekedést - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

A társaság az autósok fokozott figyelmét kéri a szakaszon, mivel az eddigiekhez képest szűkített és keskenyebb sávokat alakítottak ki a torlódások csökkentése érdekében.

Az átépítést követően a Halásztelekről a II. Rákóczi Ferenc útról felhajtóknak a gyorsító sávból nem kell besorolni a középső sávba, tovább tudnak rajta haladni a budafoki kihajtóig - hívták fel a figyelmet.

Kiemelték: csütörtöktől félpályán jelzőlámpás-jelzőőrös irányítás mellett halad majd a forgalom a Soroksári Duna-híd és a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton épülő új körforgalom közötti szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.