Vasúti közlekedés

Két hétre teljesen lezárják a Déli pályaudvart

Halaszthatatlan karbantartási munkálatok miatt.

2018.09.18 15:04ma.hu
hirdetés

Október elején két hétre teljesen lezárják a Déli pályaudvart. A Portfolio értesült erről, majd mikor megkeresték a MÁV-ot, a vasúttársaság megerősítette. A lezárásra október 4. és 17. között kerül sor.

"A két hét alatt olyan halaszthatatlan karbantartási munkákra kerül sor a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton, az alagút rézsűjén, a támfalakon, a peronokon, amelyeket a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehet elvégezni. A karbantartást a nyári menetrend utánra időzítették, hogy a turisztikai szezon alatti balatoni utazásokat már ne érintse a vágányzár" - indokolták a döntést.

A MÁV azt is közölte, a munkálatokról és a vonatforgalom változásáról a vasúttársaság részletes tájékoztatatást ad a sajtón keresztül is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.