Vasúti közlekedés

Három helyett hat és fél óráig tartott a vonatút Budapest és Pécs között

Három helyett hat és fél óra alatt sikerült megtennie a Budapest-Pécs távot egy vonatnak vasárnap este.

2018.09.18 10:25ma.hu

Három helyett hat és fél óra alatt sikerült megtennie a Budapest–Pécs távot egy vonatnak vasárnap este - számolt be az esetről az RTL Híradó. Mint kiderült, Iváncsa közelében egy munkagép szakította le a felsővezetéket, és mivel egy oszlop is megrongálódott, a teljes vonatközlekedés leállt az adott szakaszon. A Pécsre tartó utasoknak ötször kellett átszállniuk, Százhalombattán sokan a földön ülve vártak a pótlóbuszra, Iváncsán pedig háromszor jártak három óra alatt. A MÁV közölte, azért alakult ki a torlódás, mert csak öt autóbuszt tudtak beállítani a vonatok pótlására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.