Mentés

Ezért nem mindegy, hova parkolunk

Egy esetkocsi 8 perccel később érkezett egy beteg ellátására egy autós miatt.

2018.09.07 16:13ma.hu

Az OMSZ Józsefváros Mentőállomása számolt be arról az esetről, ami miatt az esetkocsijuk 7-8 perccel később érkezett egy beteg ellátására, mert ennyi idő kellett ahhoz, hogy átkommandózza magát egy helytelenül parkoló autón.

"Mindenkit szeretnénk kérni, hogy amikor 'még éppen talál egy parkolóhelyet' a lakótelepen, gondoljon arra, hogy nem véletlenül vannak kijelölve, felfestve a parkolóhelyek! A képeken látható, hogy ha egy centivel szélesebb a kocsink, nem férünk el, és kerülnünk kell az egész lakótelepet. Tűz esetén (a tűzoltójárművek mérete miatt) a következmények beláthatatlanok lettek volna" - írták a Facebookon, hozzátéve, hogy:

A felelőtlen tilosban parkolással nem csak mások életét veszélyeztetjük, hanem a sajátunkat is, mert nem tudhatjuk, ki a következő, akinek segítségre lesz szüksége!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.