Közlekedés

Fénymásolt rendszámmal közlekedett egy autós

A dunaújvárosi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2018.09.04 15:08ma.hu

A rendőrök egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást egy 60 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján 2018. július 14-én kora délután Baracs belterületén ellenőriztek a járőrök egy Opel típusú személygépjárművel és az ahhoz kapcsolt pótkocsit. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a vontatmányon az eredeti hatósági jelzés helyére, egy színes, fénymásolt lap volt felhelyezve, mert az eredeti hatósági jelzést már kivonták a forgalomból, valamint a járművet vezető férfit a rendőrség, a vezetéstől korábban már eltiltotta.

A járőrök a 60 éves helyi lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.