Közlekedés

Az M7-esen állt az M0-s dugó vége

Az M7-esről egyszerűen nem lehetett felkanyarodni az M0-ra, mert még az M1-esen állt a sor vége.

2018.08.31 19:24ma.hu

Az Index írt egy cikket a csepeli problémáról, amit mára orvosoltak, ugyanis megszületett a Csepeli Dugócsökkentési Terv, újra menetrend szerint közlekedtek az autóbuszok. Kár, hogy a lap nem írta meg, mi van az egész körgyűrűn, talán akkor ma az is jobb lett volna.

Ugyanis nem Csepellel van a gond, hanem az egész Csepel-szigettel. Nem Szigetszentmiklós a lényeg, hogy a térségben három különálló beruházás indult az elmúlt hónapokban, hanem az, hogy ez a három felújítás a sziget kivezető útjait érinti, Dunaharasztinál ugyanakkora a káosz, mint Szigetszentmiklósnál, Lakiteleknél és Halászteleknél.

A Magyar Közút ígérete szerint felgyorsítják a munkákat, rendőri segítséget, forgalomfüggő lámpaprogramokat vetnek be a dugók csökkentésére. Ez meg is történt Csepelen, pénteken csak úgy suhantak a buszok Halásztelek és Csepel között.

Azonban az M0-s az M1-től Dunaharasztiig állt. Ez 25 kilométer.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.