Közlekedés

Erős forgalom várható a Csongrád megyei átkelőknél

Elsősorban azoknak kell hosszabb várakozásra számítaniuk, akik Röszkénél és Csanádpalotánál szeretnének az országba belépni.

2018.08.16 21:30MTI

Erős forgalom várható a Csongrád megyei átkelőknél a hétvégén. Elsősorban azoknak kell hosszabb várakozásra számítaniuk, akik Röszkénél és Csanádpalotánál szeretnének az országba belépni - közölte a rendőrség a police.hu oldalon csütörtökön.

A rendőrség azt írta, a vendégmunkások szabadsága lassan véget ér, és visszaindulnak Nyugat-Európába, ez pedig torlódáshoz vezethet a határátkelőknél. A gyorsabb átlépés érdekében olyankor Szerbia felé a tompai átkelőt vagy a naponta 7 és 19 óra között igénybe vehető tiszaszigeti, ásotthalomi vagy röszkei közúti határátkelőt ajánlják.

Akik Romániába szeretnének utazni, választhatják a 24 órás nyitva tartással működő kiszombori vagy battonyai határátkelőt - írták.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várható várakozási időkről a www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.