Dugó

Torlódás a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

Egyórás a várakozás.

2018.08.11 11:15MTI

Torlódás alakult ki szombat délelőtt a Csongrád megyei határátkelőhelyeken - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Huber Krisztián elmondta, a röszkei autópálya-átkelőnél kilépő oldalon háromórás a várakozás, a Magyarországra tartó személyautóknál kétórás a sor.

Szintén erős a forgalom a röszkei közúti átkelőnél, kifelé egy-, belépő irányba kétórás a várakozás. Ásotthalomnál mindkét irányba egy-egyórás a sor - tudatta a főhadnagy.

A Szerbia felé utazóknak érdemes a kisebb határátkelőhelyeket választani, ahol rövidebb a várakozás, vagy nincs sor.

Románia irányába a csanádpalotai autópálya-átkelőnél mindkét irányba egyórás a várakozás, csakúgy mint a nagylaki közúti átkelőnél, Kiszombornál a belépő oldalon van egyórás sor. A Romániába tartók igénybe vehetik a battonyai közúti határátkelőhelyet - mondta a szóvivő.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és a várakozási időkről a www.police.hu oldalon, valamint a rendőrségi útinformációs rendszer (rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.