Autó

A győztest úgy tolta be csapattársa ünnepelni - videó

Különleges módon ért véget a vasárnapi NASCAR-futam.

2018.08.07 14:21ma.hu

Bár a New York állambeli Watkins Glen International versenypályán a hétvégén a NASCAR Hírességek Csarnokába beválasztott Bill Elliott fia, Chase Elliott első futamgyőzelmét szerezte a sorozatban, mégsem ez vitte el a show-t. A siker után ugyanis a hétszeres bajnok csapattársa, Jimmie Johnson tolta meg Elliottot, hogy az bejusson a garázsba.

Elliott kocsijából egyszerűen kifogyott a benzin a levezetőkörön, így apja kérését sem tudta teljesíteni, aki a csapatrádióban biztatta fiát, hogy gumiégetéssel ünnepelje első győzelmét. Bill Elliott volt a csapat kisegítő spottere, vagyis aki segít a pályán levő forgalmat, illetve a többiek haladását figyelni.

A csapatmunkával is megszerzett siker szimbolikus is volt, hiszen ez volt a Hendrick Motorsport 250. győzelme a NASCAR Sprint Cupban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.