Közlekedés

Megszűnnek forgalomkorlátozások az Etele út és a Fehérvári út kereszteződésében

A szakemberek rövidesen végeznek a villamosvágány-építéssel.

2018.08.04 01:30MTI
hirdetés

Vasárnaptól megszűnnek a forgalomkorlátozások Budapesten az Etele út és a Fehérvári út kereszteződésének környékén, mivel a szakemberek rövidesen végeznek a villamosvágány-építéssel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Az 1-es villamos vonalának meghosszabbításához tartozó építkezés a tervek szerint halad, a Fehérvári út és az Etele út csomópontjában a Hengermalom útról újra lehet jobbra és balra is kanyarodni, a Fehérvári úton irányonként egy-egy sávon lehet haladni a kereszteződésben.

A forgalmi rend módosítása miatt a 103V pótlóbusz vasárnaptól újra végighalad a Hengermalom úton a Fehérvári útig, majd a Fehérvári út-Andor utca-Than Károly utca-Gyergyótölgyes utca útvonalon éri el az Etele téri végállomást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.