Hatalmas a dugó reggeltől estig

Ilyen egy átlagos hétfő délután az M0-on és környékén a felújítás miatt

Beton burkolatot kap az M0-ás autóút déli szektora, a pályaszakasz újraépítése és fejlesztése, illetve a szakaszon található hidak felújítása várhatóan 2020. tavaszáig tart.

2018.07.23 12:00ma.hu

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M6-os csomópont és a 14-es budafoki kijárat között, valamint a Kis-Duna híd és az M51-es csomópont között mindkét oldalon a belső sávot lezárták, mert műszaki átjárókat alakítanak ki a későbbi forgalomtereléshez. Mivel a munkaterületek mellett csak két-két sáv használható, hatalmas a dugó.

Az M7-es bevezető is áll, távolabb az M0-s látható ahogy vesztegelnek a kamionok

Az utinform.hu csak azt írja, hogy az M1-es és az M5-ös autópálya közti szakaszon az M5-ös felé 15-20 perccel, az M1-es autópálya felé pedig valamivel hosszabb, jelenleg 25-30 perces menetidő növekedéssel számoljanak! A kialakult helyzet miatt nehéz a felhajtás az M5-ös autópályáról, valamint az M51-es autóútról és az 51-es főútról is az M1-es irányába!

Még ki sem ér az ember a városból...

A felfordulás azért van, mert beton burkolatot kap az M0-ás autóút déli szektora. A fejlesztéshez kapcsolódóan új üzemi átjárók építését kezdték el július 14-én, az M0-s autóút érintett szakaszain a belső sávokat lezárták, a forgalom így 2x2 sávon haladhat a 11-es és 13-as, illetve a 22-es és 23-as kilométerszelvények között.

Az üzemi átjárók megépítése után sem lesz jobb, a forgalom az M0-s autóút M6-os autópályától az M5-ös autópálya felé vezető pályaoldalán szakaszosan, 2x2 sávon haladhat majd az építési terület mellett idén a Ráckevei Duna-ági híd (Soroksári-híd) térségében, valamint Halásztelek és az M6-os autópálya közti szakaszon. A pályaszakasz újraépítése és fejlesztése, illetve a szakaszon található hidak felújítása várhatóan 2020. tavaszáig ha meglesz...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.