Közlekedés

Mobillal a kézben nyomta 180-ig - videó

Valaki videóra vette, ahogy 180-nal száguldozik Soltvadkertnél.

2018.06.26 12:54ma.hu

Az alábbi felvételt egy felháborodott olvasó küldte el a vezess.hu-nak. Mint modta, ismerősétől kapta a videót. "Egy kézzel vezet, másikkal kameráz, közbe 180-ig nyomja a 20 éves BMW-nek, mindezt persze közúton Soltvadkert és Bócsa közt az 54-es úton” - kommentálta a felvételt.

2018. január 1. és május 31. között összesen 6 289 személysérüléses közúti balesetet okoztak hazánk közútjain, 13,0%-kal többet, mint 2017. azonos időszakában. A tavalyi 218 fő helyett idén 229-en haltak meg eddig az utakon. Ennél is megrázóbb, hogy január óta 36 utas vált baleset áldozatává, azaz idén 19 fővel több, összesen 55 fő utas életét követelte a közúti közlekedés – írja a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.