Baleset

A vasúti síneken közlekedett egy autós Soroksáron

A mentés idejére a tűzoltók a vasúti forgalom lassítását kérték.

2018.06.16 07:00ma.hu

A vasúti sínek mellé hajtott egy gépkocsi a XXIII. kerületi Tárcsás utcában. Az autós feltehetőleg egy környéken lakó nő, aki az egyik szomszédos utcából - ahonnan egyébként nem lehet kihajtani a vasút felé -, úgy gondolta mégis megpróbálja a rövidebb utat a város felé - mondták el a szemtanúk a hvg.hu egyik újságírójának, aki arra felé lakik. Hozzátették, úgy tűnt a sofőr nem teljesen volt józan.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a műszaki mentési munkálatok idejére a vasúttársaság értesítését kérték a vasúti forgalom lassítása érdekében. Az egységek egy emberhez a mentőket is értesítették - írta oldalán a Katasztrófavédelem az eset kapcsán.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.