Balesetveszély

Újabb büntetőfékezős autós okoskodott az M0-áson - videó

Az autós a megengedett legnagyobb sebességgel előzött egy kamiont, de az audist zavarta, hogy várnia kell, ezért szemétkedett egyet.

2018.06.13 16:43ma.hu

A Budapesti Autósok Közössége információi alapján a kamerás autó a megengedett legnagyobb sebességgel ment az M0-son. A kamiont szándékozta megelőzni, majd jobbról megérkezett az Audi, aki az előzés után szépen belelépett a fékbe, ezzel jelezve, hogy ő most bizony nagyon morcos, mert párt másodpercre fel merték tartani - írta a vezess.hu.

Sajnos egyre nagyobb divat lett a videón látható manőver a hazai autósok egy bizonyos rétegében. Aki ilyennel szórakozik, az valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy ha csak egy picit később lép a fékre a mögötte haladó autós, akkor komoly balesetet okozhat. Arról nem beszélve, hogy van, aki kamionokkal csinálja ugyanezt.

Ezeket a felvételeket látva drukkolunk a mesterséges intelligencia térnyerésének, remélhetőleg mielőbb átveszik a gépek a volánt. Mert rengeteg a frusztrált, figyelmetlen sofőr az utakon, akik tényleg egy percet sem bírnak várni, és annyira sietnek, hogy simán belemennek egy adok-kapok játékba. Persze ha erre van ideje, akkor annyira nem is siet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.