Balesetveszély

Az M7-es belső sávjában hajtott a forgalommal szemben egy Vitarás - videó

A nyári időszak egyik legforgalmasabb sztrádája az M7-es, szinte mindennaposak a balesetek a nyaralószezon beköszöntével.

2018.06.10 09:22ma.hu

Sajnos, nem ritka, hogy egy-egy autós "benézi" az autópálya-felhajtót és a szembeforgalommal kezd autózni. Ilyenkor általában hamar jön a felismerés, és ahogy lehetőség van, a sofőr korrigál. Amíg erre nincs esélye, jó esetben a leállósávot használja, vészvillogóval. De hogy valaki tartósan a belső sávban haladjon, ahol a legnagyobb sebességgel közlekednek a járművek, az kész rémálom minden autós számára! Ilyen sofőrnek nem szabadna, hogy legyen jogosítványa! Sajnos, a fedélzeti kamerák felvételei alapján nem lehet még feljelentést tenni, de remélhetőleg nem marad szankció nélkül az eset...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.