Közlekedés

Pótlóbusz jár a gödöllői HÉV egy szakaszán is a hétvégén

Pótlóbusz jár a H8-as HÉV Cinkota és Gödöllő közötti szakaszán a hétvégén.

2018.06.07 21:30MTI
hirdetés

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a H8-as HÉV csak az Örs vezér tere és Cinkota között közlekedik június 9-én és június 10-én karbantartási munkálatok miatt.

A H8E és a H8Y jelzésű pótlóbuszok a 3-as főút mentén haladnak, Mogyoródra és Szilasligetre nem térnek be. Az utasok a kistarcsai kórházhoz a H8E, az Auchan Ligethez pedig a H8Y jelzésű járattal juthatnak el, a pótlóbuszok többnyire a 992-es autóbusz megállóiban állnak meg.

Mogyoród és Szentjakab között a H8SZ jelzésű igényvezérelt pótlóbuszjárattal lehet majd utazni. Ez azt jelenti, hogy a járat csak akkor indul el, ha erre az utasok részéről igény van. Az utazási szándékot a +36/20-459-9458-as telefonszámon lehet jelezni, legkésőbb az indulási időpont előtt 30 perccel. Ha regisztrált utasokkal még nem telt meg az autóbusz, a járművezetőnél jelentkezve előzetes bejelentés nélkül is lehet utazni a buszon.

A Budapesten kívüli szakaszon a HÉV-menetjegyek érvényesek, és ezek átszállásra jogosítanak az egyik pótlóbuszról a másikra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.