Közlekedés

Útfelújítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-ason Nagyfügednél

Az útburkolat javítása miatt szerdán és csütörtökön forgalomkorlátozásra kell számítani az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Nagyfüged térségében.

2018.06.05 15:57MTI

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a munkák a 80-as és a 90-es kilométer közötti szakaszt érintik, itt 8 és 18 óra között csak egy sávon haladhat majd a forgalom, óránkénti 60 kilométeres sebességkorlátozás mellett.

A közlekedőket arra kérik, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkaterületnél érvényes ideiglenes sebességkorlátozásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.