Közlekedés

30 helyett már csak 10 kilométeres sor áll az M1-en

Csökkent a torlódás az autópályán. Az autópályán a többek között Ausztriából hazatérő vendégmunkások miatt ugrásszerűen megnövekedett forgalom hatására továbbra is torlódásra számíthatnak az autósok.

2018.05.10 14:35ma.hu

A 30 kilométeres torlódás jelentősen mérséklődött - tájékoztatta a ma.hu-t Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

"Délután fél kettőkor biztonságosan meg tudtuk nyitni a bicskei szakaszon, a 28-as kilométernél mindkét sávot az autósok előtt. Jelenleg 10 kilométerre csökkent a feltorlódott kocsisor hossza a 39-es és 49-es kilométerszelvények között" - tájékoztatta lapunkat.

Az autópályán a többek között Ausztriából hazatérő vendégmunkások miatt ugrásszerűen megnövekedett forgalom hatására továbbra is torlódásra számíthatnak az autósok a következő napokban, ugyanis a 40-es kilométertől zajló nagyfelületű burkolatjavítási munkákat tovább folytatjuk.

A közlekedőknek érdemes utazás előtt tájékozódniuk a www.utinform.hu oldalon vagy a 06-1-336-2400-s telefonszámon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy elkerülhessék a jelentős torlódásban érintett szakaszokat.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.