Közlekedés

Pótlóbusz jár a HÉV helyett a Közvágóhíd és Dunaharaszti között a hétvégén

Karbantartás és felújítás miatt pótlóbuszok járnak szombaton és vasárnap a 6-os, ráckevei HÉV helyett a közvágóhídi végllomás és Dunaharaszti külső között.

2018.05.09 21:30MTI

A kimaradó szakaszon H6-os jelzéssel pótlóbusz közlekedik, amelyekre a Közvágóhíd végállomáson a Kvassay Jenő úton, a Budapest Park oldalával szemközt, Dunaharaszti külső végállomáson a Fő úton, a HÉV-kocsiszín mellett lehet felszállni. A pótlóbusz a HÉV nyomvonalát követve közlekedik. Pesterzsébet felsőtől a soroksári Hősök teréig a 66-os busz, a Szent István utcánál a 135-ös busz megállójában, Millenniumtelepnél a HÉV-pótló-megállóhelyen áll meg.

A csatlakozás biztosítása érdekében módosul a 2-es és a 24-es villamos menetrendje a kora reggeli órákban. A reggeli első, a Közvágóhídra érkező HÉV-pótló buszról át lehet majd szállni mind a Jászai Mari tér felé közlekedő 2-es, mind a Keleti pályaudvar felé induló 24-es villamosra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.