Közlekedés

Így változik a közlekedés a Parlament alakuló ülése miatt

Az ülés idején lezárják a Kossuth Lajos teret és a környező utcákat, ezért több járatuk is módosított menetrend szerint közlekedik majd.

2018.05.07 17:45MTI

Változik a közösségi közlekedés Budapest belvárosában kedden a parlament alakuló ülése miatt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfői, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az ülés idején lezárják a Kossuth Lajos teret és a környező utcákat, ezért több járatuk is módosított menetrend szerint közlekedik majd.

A keddi üzemkezdettől várhatóan 11 óráig a 2-es villamos a Közvágóhíd felől a Kossuth Lajos térig közlekedik, a 15-ös és 115-ös buszok a Bajcsy-Zsilinszky útra terelve, a 70-78-as trolik az Arany János utcáig járnak majd. A BKK szerint a Kossuth Lajos téri metrómegállót is lezárhatják, ebben az esetben a metrószerelvények megállás nélkül áthaladnak az állomáson.

A BKK arra kérte az utasokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak a legfrissebb forgalmi helyzetről a közlekedési társaság Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.