Baleset

Több tucat nézőt sodort el egy autó az ásotthalmi roncsderbin - gyerekek is megsérültek

Súlyos baleset miatt kellett félbeszakítani az ásotthalmi roncsderbit: egy piros Lada repült át egy homokbuckán, és több tucat nézőt elsodort.

2018.05.01 18:30ma.hu
Screenshot

Az első kanyarban az egyik kocsi kirepült a pályáról az ásotthalmi roncsderbin, emiatt félbe is kellett szakítani a rajt után a versenyt - írja a delmagyar.hu. A portál úgy tudja, az egyik kocsi kirepült a pályáról, átjutott két sáncon, és több tucat nézőt elsodort. A balesetben hatan megsérültek, köztük egy ember súlyosan, a sérültek között gyerekek is vannak. A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja szakértők bevonásával.

A Szegeden láttalak nevű Facebook-csoportban videót is közzétettek az esetről. Kattintson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.