Baleset

Új, lehúzós trükkre figyelmeztetik az autósokat

Fékbetaposás, koccanás - majd megfélemlítés után alapos lehúzás.

2018.04.18 16:29ma.hu

Nem mindennapos sztorit küldött a Budapesti Autósok oldalnak az egyik olvasó. Kérte, hogy tegyék közzé történetét, hátha páran megmenekülnek, és jobban odafigyelnek az esetből okulva!

"Egy N-nel kezdődő rendszámú, ezüstmetál S Mercivel utazó egyének, piros lámpánál állás után lámpa váltáskor elindulnak, kihasználva, hogy ilyenkor az autók viszonylag közel vannak egymáshoz, majd hirtelen megállnak, hátha valaki beléjük szalad. Azt állítják, hogy az autót bérlik, nem az övéké, majd hirtelen egy telefonhívásra megjelenik a tulajdonos is a helyszínen (kb. 5 percen belül). Sokan vannak, és ahányan vannak, annyi felé beszélnek, igyekeznek komoly zavart kelteni. Csak pénzt akartak elfogadni!" - panaszolta.

Hiába ajánlotta fel, hogy betétlapot ad, vagy a saját szerelőjével kijavíttatja a kárt, végül a testi épsége többszöri veszélybe helyezése után kaptak 100 ezer forintot, illetve a társaság női tagja még 5 ezer forintot követelt rajta.

"Gyanítom, hogy ezek pénzszerzés céljából okozzák ezeket a koccanásokat, mivel készpénzen kívül, semmi egyéb megoldásba nem mennek bele" - figyelmeztetett a pórul járt autós.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.