Baleset

Nem tudott kijönni a Dunából a városnéző vízibusz

Vasárnap este benn rekedt a Dunában a River Ride úszó busza, szerencsére eddig 11 ezerszer sikeresen kijöttek a vízből.

2018.04.02 14:04ma.hu
Fotó: Index olvasó

A cég budapesti városnéző túrákat szervez a különleges kétéltű járművel, aminek fénypontja, amikor a busz egy szakaszon belemegy a Dunába, és városnéző hajóként funkcionál - írja az Index, aki fotót is kapott egy szemtanútól.

A 2009 óta működő szolgáltatás a weboldalán azzal hirdeti magát, hogy "Sokak szerint a legnagyobb előnyünk, hogy be tudunk menni a Dunába. Szerintünk az fontosabb, hogy ki is tudunk jönni belőle."

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az eset a 13. kerületben, a Dráva utca végénél lévő feljárónál történt. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók három utast segítettek a partra. Az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg.

Az érintett cég vezetője megírta a lapnak, hogy nem történt műszaki hiba, és végül külső segítség nélkül jött ki a busz a vízből, csak előtte vissza kellett jutnia oda. Egyébként pedig 8,5 év alatt 11 ezerszer sikeresen teljesítették már ezt a feladatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.