Nem semmi

Üdítő helyett luxuskocsit ad ez az automata - videó

Az egész világ a csodájára jár a 15 emelet magas üvegkalitkának.

2018.03.21 10:29ma.hu

Mint az üdítők, vagy a csokik és rágók, úgy sorakoznak a veterán és vadiúj luxusautók egy szingapúri automatában. A 15 emelet magas építménynek az egész világ a csodájára jár.

Az ötlet egy szingapúri használtautó-kereskedő cégtől, az Autobahn Motorstól származik, ők építették a gigantikus épületet, melyben egyszerre 60 autó található, mindegyik luxus. Csak úgy csillog-villog az összes Ferrari, Bentley és Lexus. Nem számít, hogy használtak, így legalább picivel olcsóbban lehet hozzájuk jutni.

Hogy működik? Tulajdonképpen egy 15 emelet magasságú, a lift elvén alapuló robotgarázsról van szó. Csak ahelyett, hogy felvinne minket az emeletre, lehoz egy csodakocsit. A vásárlók érintőképernyőn választhatják ki, hogy melyik autót szeretnék megtekinteni. Az automatika pedig lehozza, így a kocsi kikérése után két perccel már lehet is csodálni.

Az automatában jelenleg a modern luxusautóktól az igazi klasszikusokig minden megtalálható. A legrégebbi darab egy 1955-ös Morgan Plus 4.

Az Autobahn Motors azért döntött az emeletes dizájn mellett, mert Szingapúrban aranyárban mérik az építési telkeket és lássuk be, látványosságnak, reklámnak sem utolsó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.