Közlekedés

Március első hétvégéjén nem jár a csepeli HÉV

Karbantartás és felújítás miatt nem jár március első hétvégéjén a csepeli HÉV, helyette a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik majd.

2018.02.23 22:30MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Szent István úti átjáró javítása, valamint karbantartási munkálatok miatt rendelték el a teljes vágányzárat.

A pótlóbuszokon lehet kerékpárt szállítani, a járatokra a HÉV vonal megállóinak közelében lévő buszmegállókban lehet felszállni.

A vágányzárral kapcsolatban a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as busz menetrendje is módosul, a buszok Csepel, Szent Imre tér felé március 2-án este 10 órától a március 4-i üzemzárásig a Szent István úti átjáróban végzett javítási munka miatt terelt útvonalon közlekedik, és nem érinti az Erdősor utca és a Csepel megállót.

A közúti forgalom az átjáró lezárása idején a Szent Imre téri HÉV-átjárókon, valamint a Kossuth Lajos utca-Erdősor utca-II. Rákóczi Ferenc út útvonalon kerülheti el a munkaterületet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.