Parkolás

Elállta a mentő útját a sértődött autós Szegeden

Mentőt hívtak egy orvosi rendelőbe Szegeden. Azonban mentés helyett a férfival kellett küzdeniük a mentősöknek...

2018.02.14 16:37ma.hu

A rendelő előtti parkolás az ott parkoló kocsiktól nem volt megoldható. Mérlegelve a helyzetet, a gépkocsivezető egy kapubejáróba kényszerült megállni a mentővel - írta Facebook-oldalán az OMSZ.

Egy udvarra behajtani vágyó férfi azonban látva, hogy kiveszik a hordágyat és otthagyják a mentőt, vállalhatatlan módon szitkozódni kezdett.

A sofőrtől pár perc türelmet kértek a mentősök, ám az ingerült férfi erre rosszul reagált. Majd akkor most ti vártok, kiskomám!" - kiáltotta, miközben szorosan a mentő mögé parkolva, autóját hátrahagyva távozott.

A rendőrség gyors segítségének hála a sofőr gyorsan átgondolta finoman szólva sem elegáns lépését, és végül útjára engedte a mentőt. A szürreális jelenet szerencsére pár percig tartott csupán, így a mentősök minimális várakozás után, stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget.

A HVG olvasója szerint a rendőröktől 50 ezer forintos bírságot kapott az autó vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.