Rémálom az amerikai autópályán

Elképesztő videó: jól tette a sofőr vagy sem?

Az időjárás miatt tömegkarambol történt a pályán.

2018.02.10 18:21ma.hu
hirdetés

Teljes közlekedési káoszt okozott a télies időjárás az amerikai kontinenst szinte átszelő I-44-es autópályán Missourinál. Az időjárás miatt kilométeres tömegkarambol alakult ki a sztrádán, egy nő is belefutott a sorba, és autójával egy kamionnak ütközött. Ám nem sokkal később már jött is a következő kamion hátulról. A sofőr észnél volt, és kiszállt a járművéből, ami mindenkinek javasolt, aki autópályán szenved balesetet, ám annyira sietett és annyira csúszós volt az út, hogy akár tragédiába is torkolhatott volna a dolog. Szerencsére, kisebb zúzódásokkal most megúszta...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.