Havazás

Feloldották a forgalomkorlátozást Letenyénél és Tornyiszentmiklósnál

Letenyénél és Tornyiszentmiklósnál is feloldották a havazás miatt elrendelt forgalomkorlátozást: a 7,5 tonnánál nehezebb teherautók a határátkelőknél beléphetnek Horvátországba, illetve Szlovéniába.

2018.02.07 12:28MTI

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábbi tájékoztatása szerint a horvát hatóságok intézkedése a letenyei határátkelőt, az M7-es autópálya és a 7-es főút forgalmát érintette. A szlovén hatóságok a tornyiszentmiklósi határátkelőnél, az M70-es autóúton korlátozták a 7,5 tonnánál nehezebb járművek belépését az országba.

A katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján azt írta: Zala megyében a 75-ös főúton, Lenti és Zalaapáti között korlátozzák a kamionforgalmat. A Lentiben található körforgalomtól a zalaapáti körforgalomig tartó szakaszra nem hajthatnak fel a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű járművek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.