Havazás

Nem engedik be a teherautókat Letenyénél Horvátországba

Korlátozzák a 7,5 tonnánál nagyobb össztömegű teherautók forgalmát a letenyei határátkelőnél a horvát hatóságok a havazás miatt.

2018.02.07 10:49MTI

Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az intézkedés az M7-es autópálya és a 7-es főút forgalmát érinti. A korlátozás alá eső járműveket a parkolókba terelik.

A katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján azt írta: Zala megyében az út- és időjárási viszonyok miatt a 74-es főúton a Palin és Bak közötti szakaszra nem hajthatnak fel a 7,5 tonnás vagy annál nagyobb össztömegű járművek.

A korábbi tájékoztatás szerint a szlovén hatóságok is korlátozást vezettek be: a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket Tornyiszentmiklós környékén terelik parkolókba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.