Közlekedés

Az ilyen autós forgalomba való?

Nem kérdés, hogy vette a vezetői engedélyét, az alapszabályokkal sincs tisztában.

2018.02.06 15:51ma.hu

Igen forgalmas autópályán okozott balesetet egy sofőr Sydney-nél. Mintha rajta kívül nem lenne autós a világon, figyelmetlenül betért a gyorsabban haladók sávjába, éppen egy teherautó elé. Ezek a nagy járművek igen nehezen tudnak lefékezni, pláne ha tele vannak rakománnyal, ezért nem érdemes ész nélkül bevágni eléjük.

De ez sem volt elég a vezetőnek, az első ütközés után satuféket nyomott, ami miatt újra belecsúszott a teherautó, amikor pedig kiszállt, a kéziféket sem húzta be, így kocsija ismét összeütközött a másik járművel.

A videó leírása szerint a nő a sztráda kellős közepén kezdett telefonálgatni és papírozni, úgy kellett neki keményen elmagyarázni, hogy menjen a leállósávba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.