Autó

Erősítést kért a speciális egység, mert azt hitték a Honda hangjára, hogy Kalasnyikov-sorozat - videó

Csak rajtelektronikával ellátott Honda Integráját túráztatta egy kicsit egy autóműhely alkalmazottja, ám a hangos tuningverdára a közelben tartózkodó rendőrök azt hitték, hogy valaki lövöldözik, így erősítést kértek...

2018.02.03 15:00ma.hu

Nem nevezhetjük csendesnek, de hogy egy gépfegyverrel keverjék össze az alábbi Honda Integra durrogásait, talán kissé erős - írta az autoblog.hu.

Mindenesetre valóban megtörtént, hogy egy autóműhely dolgozója megörvendeztette kollégáit egy kis showműsorral tuningolt autójának köszönhetően. Az Integra ugyanis rajtelektronikájának köszönhetően vált olyan hangossá, hogy az felkeltette a közelben tartózkodó rendőrök figyelmét, akik rögtön kollégáik segítségét hívták.

Végül egy tucat felfegyverzett biztosúr jelent meg a garázsnál, mert azt hitték, valaki automata fegyverrel lövöldözött bent, majd teljes komolysággal vonták kérdőre „tettesünket”, aki szerencsére kapott egy esélyt, hogy bebizonyítsa, az állítólagos puska csupán autója volt.

Jó látni, hogy ezek után feloldódott az idegesség mindenkiben, de kissé nyugtalanító, hogy Amerikában már annyira eluralkodott a félelem az embereken, hogy rögtön fegyvert és tettest látnak mindenhol és mindenkiben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.