Balesetveszély

Szándékosan defektet okozott az autómentős - videó

Fémtárgyakat és nagyobb köveket helyezett több sztrádára, hogy a balesetet szenvedett autókat ő szállíthassa el a trélerével.

2018.02.02 07:44ma.hu
hirdetés

Akár meg is halhattunk volna - ezt mondta az az autós, aki az M7-esen szenvedett balesetet feleségével, még két hete. Csak a szerencsének köszönheti, hogy kocsijuk nem csapódott a szalagkorlátnak. Kiderült: nem a férfi hibázott. Az az autómentő okozhatta defektjüket, aki - a rendőrök gyanúja szerint - fémtárgyakat és nagyobb köveket helyezett több sztrádára, hogy a balesetet szenvedett autókat ő szállíthassa el a trélerével - méghozzá pénzért. Azóta elfogták, már előzetesben van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.