Idétlen idők

Majdnem megbírságolták a hóból készült autót

Egy kanadai férfi alaposan megtréfálta a járőröző rendőröket, ugyanis egy hóból készült DeLorean mását építette fel egy olyan útra, amit szabadon kellett volna hagyni a kotrógépek előtt.

2018.01.20 19:05ma.hu

A férfi mindent megtett azért, hogy hóautója valósághű legyen, így még egy valódi ablaktörlőt is tett rá, messziről egy hóval borított valódi kocsinak nézett ki. Mivel a hóeltakarítás útjában állt, a helyszínre kiérkezett egy rendőrautó is, hogy megbírságolja majd elszállíttassa a szabályszegésért. Szerencsére, a biztos urak gyorsan rájöttek, hogy egy hóból készült autóval van dolguk és egy üzenetet hagytak hátra: "Hahaha, jól feldobtad az esténket!". A hóból készült autó és a rendőri intézkedés híre hamar elterjedt a környéken, ám sajnos a hókotrók a földdel tették egyenlővé.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.