Közlekedés

Meglátta, hogy az orra előtt ment el a busz - felvette (videóval)

Felajánlotta, hogy elviszi a következő megállóba a munkába siető férfit a motoros.

2017.12.14 06:28ma.hu

Éppen a buszmegállónál járt a motoros, mikor meglátta a busz után szaladó és integető férfit. A jármű azonban elindult, a férfi pedig ott állt tehetetlenül. Felajánlotta neki, hogy elviszi a következő megállóig. A hoppon maradt utas nem sokáig habozott, felpattant a motorra és üldözőbe vették a buszt. A következő megállóban azonban hiába ugrott le a férfi és szaladt ismét a busz után, az továbbment. A motoros intett a férfinek, szálljon vissza és újra a busz után iramodtak. Most azonban semmit nem bíztak a véletlenre, így sikerült felszállni a járműre. Vannak még jófej emberek :)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.