Tragédia

Négy különböző autó is elgázolta, de egyik sem állt meg segíteni

Mind a négy sofőr cserbenhagyta áldozatát.

2017.12.13 02:29ma.hu

Négy autó is áthajtott a nőn, de egyik sem állt meg egy tömeges gázolás során. Az eset London déli részén történt, egy nő kelt át az úton, mikor az első jármű elgázolta, a nyergesvontató megállás nélkül továbbhajtott. Nem sokkal ezután érkezett egy teherautó, majd két személyautó is. Mindegyik áthajtott az áldozaton, de egyikük sem állt meg.

A rendőrség feltételezése szerint anő 20-30 év közötti lehet, még nem sikerült azonosítaniuk, sőt egyelőre szemtanúkat keresnek, hátha valaki látta valamelyik balesetet. A Tulse Hill nevű kerület lakóit megrázta az eset, ők is keresnek szemtanúkat - írja a Telegraph.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.