Közlekedés

Túlméretes szállítmány miatt korlátozzák a forgalmat Budapest és Veresegyház között

A szállítmány közlekedését az előírt kísérő gépjárműveken túl a rendőrség is biztosítja, továbbá a MÁV és a közúti hatóságok is felügyelik a munkákat.

2017.11.30 17:03MTI

Túlméretes szállítmány miatt korlátozzák a közúti forgalmat péntekre virradó éjjel Budapest és Veresegyház között - közölte a szállítás egyik alvállalkozója csütörtökön az MTI-vel.

A közúti szállítást végző Generál Frigolog Kft. tájékoztatása szerint a General Electric veresegyházi üzemébe szállítanak a budapesti Cserhalom utcából egy 7,2 méter széles és 3,4 méter magas levegőszűrő berendezést a Cserhalom utca-Váci út-M0-s autóút-M2-es autóút-Fót-Csomád-Veresegyház útvonalon.

A szállítmány közlekedését az előírt kísérő gépjárműveken túl a rendőrség is biztosítja, továbbá a MÁV és a közúti hatóságok is felügyelik a munkákat. A szállítás pénteken 0 órakor kezdődik, a vasúti pálya fölötti felsővezetéket az áthaladás idején szakaszosan áramtalanítani kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.