Rossz az, aki rosszra gondol

Meg is van az első PNC rendszám

Inotán fotózták le a szemfülesek.

2017.11.28 12:53ma.hu

Az egyik fórumon vetette fel egy aggódó férfi, hogy éppen új rendszámot vár, és nagyon aggódik, hogy esetleg PNA illetve PNC betűkombinációkat kaphat. Mint írta, "A papírozást nem én intézem, így előre kéne szólnom, ha esélyes, hogy ilyen csodás 'csajos autóra való' rendszámot kapjak, mert ez esetben kérnék akkor egyedit inkább." - számolt be november 17-én a ma.hu.

Már fel is bukkant egy ilyen Inotán. Külön megmosolyogtató, hogy pont egy Hyundai Getzre került, melynek alapjáraton furcsa kissé a neve.

Hamarosan egy teljes sorozat megjelenhet a PNA vagy PNC feliratú pikáns rendszámokból, hisz az ilyen rendszámok kiadásának nincs jogszabályi akadálya hazánkban.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.