Közlekedés

Megfeküdt az összes kamion a nagy szélben a sztrádán - képek

Mindkét irányból lezárták az I-25-ös utat, legalább egy tucat nyergesvontató borult fel.

2017.11.21 21:48ma.hu

Olyan erős szél fújt az USA-beli Colorado államban, hogy legalább 14 nyergesvontató borult fel a széllökések miatt a 25-ös Interstate autópálya (I-25) Colorado-Wyoming szakaszán. Az I-25-ös egyébként az új-mexikói Las Cruses városát köti össze a wyomingi Buffalo városával. Hossza nem sokkal haladja meg az 1700 kilométert (1060 mérföld). Útvonala során olyan nagyobb városokat érint, mint El Paso, Albuquerque, Denver illetve Cheyenne. Most mindenesetre minden irányból le van zárva, a kamionokat ugyanis el kell szállítani a sztrádáról. A mentést nehezíti, hogy továbbra is nagyon erősen fúj a szél.





Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.