FRSZ

Jönnek a PNA és PNC rendszámok

Az ilyen rendszámok kiadásának nincsen jogszabályi akadálya, ellenben a Q-val!

2017.11.17 19:03ma.hu

Az egyik fórumon vetette fel egy aggódó férfi, hogy éppen új rendszámot vár, és nagyon aggódik, hogy esetleg PNA illetve PNC betűkombinációkat kaphat. Mint írta, "A papírozást nem én intézem, így előre kéne szólnom, ha esélyes, hogy ilyen csodás 'csajos autóra való' rendszámot kapjak, mert ez esetben kérnék akkor egyedit inkább."

A helyzet az, hogy bizony van esély rá, ráadásul PNA és PNC kezdetű, három betű, három szám kombinációjú rendszámok kiadásának nincsen jogszabályi akadálya" - írta az Origónak a Budapest Főváros Kormányhivatala közlekedési igazgatási hatósági feladatkörében eljáró XIII. Kerületi Hivatala.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.