Vásár

Eladó használt páncélozott kétéltű

Ha felkeltette érdeklődését, érdeklődjön, hogyan lehet utána benzinkutat kötni.

2017.11.14 03:29ma.hu

BRDM-2, páncélozott felderítő harcjármű teljes szerkezeti és esztétikai felújítás után eladó. A motor összes tömítése és öregedésre hajlamos alkatrésze ki van cserélve. Az összes szerkezeti egység (hajóhajtás, manókerék, hullámtörő, osztómű, toronyforgatás, kerékfújatók stb.) működőképes.

A járművet a 1980-as években gyártották és a hosszú ideig történő állás miatt kellett generálozni. Legnagyobb sebessége: 70-80 km/h, vízen: 5-7 km/h. Forgatónyomaték: 620 Nm.

Mászóképesség: 30'. Sebességváltó: 2x4+R fokozatú. Fogyasztása: 42-75l, igénybevételtől függően. Az ár irányár és belföldön vállalják a szállítását.

Itt megnézhetők a további részletek >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.