Tragédia

Szörnyet halt a 8 éves kislány a gyerekeknek rendezett autóversenyen

Épphogy betöltötte a 8. életévét és mehetett végre versenyezni, ám már az első alkalommal betonfalnak csapódott.

2017.11.12 19:39ma.hu
hirdetés

Megrázó tragédiába torkollt egy gyerekek számára rendezett autóverseny az ausztráliai Perth-ben a hétvégén. Az egyik gyorsulási futamon induló kislány épphogy betöltötte az alsó korhatárt, azaz a 8 évet, ám nem sokkal az után hogy versenyautóba ült, Anita sajnálatos módon elvesztette uralmát a járműve felett és egy betonfalnak csapódott.

A szrönyű baleset miatt felfüggesztették a versenyt, a kislányt  azonnal kórházba szállították, ám olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy orvosai nem tudtak rajta segíteni, vasárnap elhunyt.

A szintén autóversenyzőkből álló családja teljesen összetört a tragédia miatt. "A mi kis angyalunk eltávozott, a szívünk ezer darabban" - nyilatkozták.

Anita a 8-10 évesek kategóriájában indult, ahol legfeljebb 96 km/h-val száguldozhatnak a kis versenyzők.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.