Vám

Betette a mamit a csomagtartóba, és megpróbált átrobogni a határon

Egy autó csomagtartójában próbálta saját anyját átcsempészni a határon egy nő.

2017.11.10 16:49ma.hu

A fehérorosz hatóságok őrizetbe vettek egy orosz állampolgárságú nőt, aki élettársával együtt autójuk csomagtartójában megpróbálta átcsempészni anyját Fehéroroszországból Ukrajnába - jelentette a határfelügyelettel foglalkozó fehérorosz állami bizottság, a GPK pénteken.

A beszámoló szerint mindhármukat csütörtökön vették őrizetbe a fehérorosz-ukrán határnál található Veszelovka fehérorosz falu határátkelőhelyén. A sofőrrel és az ukrán állampolgárságú nővel szemben hivatalos eljárás indult illegális határátlépési kísérlet miatt - közölte a GPK, hozzátéve, hogy az idősebb nőt a Fehéroroszország területén való tartózkodásra vonatkozó törvény megsértése miatt is felelősségre vonják.

A fehérorosz határfelügyelet szerint az autó átkutatása során az ukrán nőt a csomagtartóban egy halom ruha alatt elrejtőzve találták meg.

A 60 éves asszony útlevele még 2015 márciusában lejárt, ezért próbált így átcsúszni a határellenőrzésen - írta jelentésében a GPK.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.