Közlekedés

Leparkolt és leállította a troliforgalmat

Pótlóbusz vitte az utasokat a 74A trolibusz helyett a teljes vonalon, a 74-es trolibusz helyett pedig a Közlekedési Múzeum és a Csáktornya park között egy szabálytalanul parkoló autó miatt.

2017.11.06 21:21ma.hu
hirdetés

Nem látszik rendesen a padkán már a sárga festék, a tábla nem látható abból az utcából ahonnan a troli is épp kijön... az aszfaltra is fel kellene festeni a tiltást, például a csíkozós módszerrel és talán megszűnne ez a szinte havonta minimum egyszer előforduló gond - írták kommentben tapasztalt utazók. Mások szerint a trolis volt a béna, hiszen azon a helyen nyergesvontatóval is meg lehet fordulni.

BKK


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.