Közlekedés

Vihar - Minden vasútvonalon helyreállt a menetrend

A vasúttársaság műszaki szakemberei egész éjjel dolgoztak a vasárnapi vihar által megrongált felsővezetékek helyreállításán.

2017.10.30 07:50MTI

A vasúthálózaton hétfő hajnalra feloldották a korlátozásokat, a vonatok zavartalanul, menetrend szerint közlekednek valamennyi vasútvonalon - közölte a Mávinform hajnal öt órakor az MTI-vel.

A közleményben hozzátették, hogy a vasúttársaság műszaki szakemberei egész éjjel dolgoztak a vasárnapi vihar által megrongált felsővezetékek helyreállításán, a kidőlt fák eltávolításán.

Vasárnap a viharos szél főként a hegyeshalmi, nagykanizsai, pécsi, váci, szegedi, kelebiai vasútvonalon okozott jelentős késéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.