Közlekedés

Metrópótló buszok járnak a 3-as vonal északi szakaszán a hétvégén

A metrópótlásra a 3-as vonal hamarosan induló rekonstrukciós munkáinak előkészületei miatt van szükség.

2017.10.26 00:30MTI

Metrópótló buszok közlekednek a hétvégén a 3-as vonal északi szakaszán a november elején induló felújítási munkák előkészítése miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

A járatok a Deák Ferenc térről indulnak és a metrómegállókhoz közeli éjszakai járatok megállóhelyén állnak meg. A BKK felhívta a figyelmet arra, hogy a Újpest a 14-es villamossal is megközelíthető, amely a Lehel térről indul, és a pótlás idején háromkocsis szerelvényekkel közlekedik. A pótlás miatt áthelyezik a 15-ös és 105-ös Gyöngyösi utcai megállóját.

A metrópótlásra a 3-as vonal hamarosan induló rekonstrukciós munkáinak előkészületei miatt van szükség. A vonal északi szakaszának felújítása november 3-án indul, ekkortól a szerelvények munkanapokon az első hajnali járatindulástól 20.30-ig Kőbánya-Kispestről csak a Lehet térig közlekednek, este fél 9 után, valamint szombaton és vasárnap egész nap a teljes vonalon pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.